Skriv til os

  Fang os her hvis du har spørgsmål

  Har du spørgsmål eller ønsker til platformen modtager vi dem meget gerne.

  Det betyder meget for os, at private får gode oplevelser med deres byggeprojekt, så vi får en bedre kvalitet ind i den danske byggebranche.

   

   

  Find os

  Selvbygger+

  Østerbakken 53, 4030 Tune
  kontakt@selvbyggerplus.dk
  CVR: 34409536

  Employee

  Jakob Sørensen

  Senior Test Specialist

  “Jeg har haft et projektgennemgangsmøde med rådgiverne fra Selvbygger+ før opstart af renovering i min lejlighed i KBH. Det har hjulpet mig meget ift. hvilke materialer jeg kunne bruge og hvilke krav og udfordringer der er ifm. renovering af mit badeværelse. Jeg vil til enhver tid anbefale et projektgennemgangsmøde på platformen, for at komme godt i gang.”

  Employee

  Dennis Hørmann

  Fundraiser

  “At være selvbygger kræver noget… En manglende styring af byggeprocessen gjorde vores byggeforløb forsinket og desværre med klassiske fejl. Med bedre styringsværktøjer ift. kontrakter og tidsplan, byggebudget og rådgivning fra professionelle kunne det sikkert være undgået.”

  Employee

  Christine Poulsen

  Folkeskolelærer

  “Vi gik ind til byggeprocessen med optimistisk tilgang som førstegangskøbere og troede på at professionelle håndværkere kunne levere kvalitet til tiden. Både kvalitet og afleveringstidspunktet skred flere gange, og det endte i en stressende periode før vi kunne flytte ind i vores bolig. Her kunne vi med fordel have gjort brug af et værktøj som Selvbygger+ for at styre processen og sikre os juridisk.”

  Employee

  Steen Steffensen

  Kundedirektør

  “Den oprindelige plan var, at jeg ville have totalrenoveret køkken-alrum og stue. Jeg fik hentet et par tilbud hjem på den samlede opgave. De modtagne tilbud virkede på mig, som ikke er håndværker, meget dyre. Efterfølgende fik jeg hjælp til selv at lave en tidsplan. Med den plan i hånden hyrede vi selv håndværkerne ind og fik på den måde udført langt mere for det samme beløb og renoveringen blev færdig til tiden.”

  Opret en gratis bruger

  og få en god start og proces i dit byggeprojekt

   

  Budgetstyring af dit byggeprojekt, så du ikke sprænger dit budget

  Tidsstyring så dit projekt holder overordnet tidsplan

  Sikrer kvaliteten igennem gode kontrakter og mulighed for spørgsmål undervejs.

  Prøv det GRATIS