Selvbygger+ er etableret i 2020 af Kent Poulsen og René Mallin.

Vi har begge håndværksmæssig baggrund som tømrere med mange år i faget. Herudover er vi uddannede bygningskonstruktører, hvor vi som henholdsvis entreprenør og rådgiver har beskæftiget os med mange større og mindre byggeprojekter – fra renoveringsprojekter til nybyg igennem de seneste 15 år.

Vi har ofte oplevet uoverensstemmelser imellem bygherrer og håndværkere, hvor der altid har været et grundlæggende problem som har omhandlet kommunikationen. Det har affødt flere problemstillinger såsom ekstraregninger fra håndværkere, overskredne tidsplaner og byggesjusk. Forhold som har været til stor frustration for bygherren – og sikkert også håndværkeren.

Vi har selv været selvbyggere på egne projekter og selvom vi som fagpersoner har baggrunden for at styre projekterne, har vi brugt lang tid på styring – fremfor at bygge.

Som selvbygger er tiden knap i en travl hverdag med job og familie og derfor skal tiden bruges rigtigt.

Derfor opstod idéen i efteråret 2019 til at udvikle en digital platform til selvbyggere.

En platform til at håndtere økonomi, tid, kontrakter og professionel rådgivning så fokus kan være på det vigtige – nemlig at bygge.

Employee

Jakob Sørensen

Senior Test Specialist

“Jeg har haft et projektgennemgangsmøde med rådgiverne fra Selvbygger+ før opstart af renovering i min lejlighed i KBH. Det har hjulpet mig meget ift. hvilke materialer jeg kunne bruge og hvilke krav og udfordringer der er ifm. renovering af mit badeværelse. Jeg vil til enhver tid anbefale et projektgennemgangsmøde på platformen, for at komme godt i gang.”

Employee

Dennis Hørmann

Fundraiser

“At være selvbygger kræver noget… En manglende styring af byggeprocessen gjorde vores byggeforløb forsinket og desværre med klassiske fejl. Med bedre styringsværktøjer ift. kontrakter og tidsplan, byggebudget og rådgivning fra professionelle kunne det sikkert være undgået.”

Employee

Christine Poulsen

Folkeskolelærer

“Vi gik ind til byggeprocessen med optimistisk tilgang som førstegangskøbere og troede på at professionelle håndværkere kunne levere kvalitet til tiden. Både kvalitet og afleveringstidspunktet skred flere gange, og det endte i en stressende periode før vi kunne flytte ind i vores bolig. Her kunne vi med fordel have gjort brug af et værktøj som Selvbygger+ for at styre processen og sikre os juridisk.”

Employee

Steen Steffensen

Kundedirektør

“Den oprindelige plan var, at jeg ville have totalrenoveret køkken-alrum og stue. Jeg fik hentet et par tilbud hjem på den samlede opgave. De modtagne tilbud virkede på mig, som ikke er håndværker, meget dyre. Efterfølgende fik jeg hjælp til selv at lave en tidsplan. Med den plan i hånden hyrede vi selv håndværkerne ind og fik på den måde udført langt mere for det samme beløb og renoveringen blev færdig til tiden.”

Opret en gratis bruger

og få en god start og proces i dit byggeprojekt

 

Budgetstyring af dit byggeprojekt, så du ikke sprænger dit budget.

Tidsstyring på dit projekt, så du har mulighed for at styre projektets fremdrift

Sikre kvaliteten igennem professionel rådgivning hos vores byggetekniske eksperter.

Prøv det GRATIS