Den fulde funktionsliste

Generelt
Basic
Pro

Support

Som bruger får du gratis programhjælp hvis du f.eks. har behov for hjælp til nogle af funktionerne på Selvbygger+ 

Mobil-app

I vores app har du samme funktioner som på desktopversionen afhængigt af hvilket abonnement du har. 

Bilag i skyen

Spar alle kvitteringer væk fra handskerummet i bilen – de ligger på selvbygger+ i skyen. 

Projektgennemgangsmøde

Her får du 45 min. gennemgang af dit byggeprojekt med vores professionelle rådgivere.

Hvis du har et Basic-abonnement kan du tilkøbe mødet – se hvordan under FAQ.

 

Kan tilkøbes

45 min.

Projekter
Basic
Pro

Opret projekter

Her har du mulighed for at oprette et projekt – f.eks. nyt hus eller renovering mm.

1 projekt

Ubegrænset

Budget
Basic
Pro

Opret budgetpost

Her opretter du poster til dit samlede budget. Både dine egne leverancer og de tilbud fra håndværkere du modtager. På den måde sikrer du et overskueligt budget inden opstart. 

Opret udgifter

Når du får fakturaer eller køber egne leverancer kan du oprette en udgift som sættes ind på den valgte budgetpost. På den måde kan du følge udviklingen i forbruget og løbende holde styr på dit budget. 

Upload bilag

Når du modtager tilbud fra en håndværker eller fra en tømmerhandel har du mulighed for at uploade dem til dit budget – det sikrer et godt overblik.  

Opret budgetpost ud fra kontrakt

Når du laver en kontrakt i Selvbygger+ har du mulighed for at overføre kontraktbeløbet direkte til budgettet.  

Kontrakter
Basic
Pro

Opret kontrakter

Når du har modtaget et tilbud fra en håndværker du ønsker at benytte, udfylder du kontrakten i dette modul. Vi hjælper med dine rettigheder i vores standardkontrakter, så du nemt kan lave aftaler med dine håndværkere.  

Upload af bilag

Her kan du uploade tilbud fra din håndværker samt tegninger til din kontrakt.  

Kontrakt til underskrift via mail

Når kontrakten er klar til underskrift, kan du sende den til din håndværker igennem Selvbygger+. Håndværkeren gennemgår betingelserne og kan acceptere eller afvise direkte i mailen. Du får svar direkte i Selvbygger+ 

Tidsplan
Basic
Pro

Opret aktivitet til tidsplan

Her kan du oprette delpunkter i din tidsplan. F.eks. støbning af betongulv. Du sætter en dato for opstart og antal dage opgaven skal vare.  

Koordineringen af tidsplanen kan ske i samarbejde med dine håndværkere, så alle processer sker i korrekt rækkefølge – på den måde undgår du f.eks. at der støbes et gulv før gulvvarmen er udført.   

Tidsplanen sendes ud til håndværkere du har lavet kontrakt med.  

Ændre aktiviteter

Du kan altid ændre og tilrette din tidsplan hvis opgavernes omfang ændrer sig ved at du f.eks. tilkøber ekstra ydelser.  

Udskriv tidsplan

Tidsplanen kan på et hvilket som helst tidspunkt gemmes som et billede. 

Spørgsmål
Basic
Pro

Opret spørgsmål

Her har du mulighed for at stille vores professionelle rådgivere spørgsmål. Alle vores rådgivere er uddannet arkitekter, bygningskonstruktører eller ingeniører med håndværksmæssig baggrund. 

Upload af bilag/billede vedr. spørgsmål

Når du stiller et spørgsmål, har du mulighed for upload af bilag. Det kan f.eks. være, hvis du er i tvivl om det arbejde håndværkerne har udført er fagmæssigt korrekt 

Oversigt over afventende og afklaret spørgsmål

Når du har stillet et spørgsmål kategoriseres det i Selvbygger+. På den måde har du altid et overblik over besvarede og afventende spørgsmål.  

Besvarelse på spørgsmål fra professionel rådgiver

Når du stiller et spørgsmål på Selvbygger+ reagerer vi med et svar senest indenfor 1 døgn.  

Rådgiverforsikring på besvarelse af spørgsmål

Som en sikkerhed for dig har Selvbygger+ en professionel rådgiverforsikring. Det kan håndværkere ikke tilbyde. Forsikringen giver dig en tryghed for den rådgivning du modtager er byggeteknisk korrekt.  

Få kontrol over dit byggeprojekt

Med platformen får du et samlet overblik over dit byggeprojekt – som kan hjælpe dig til en overskuelig byggeproces, hvor der er tid til at træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter så pris, tid og kvalitet får de bedste forudsætninger for at lykkedes.

Opret bruger
Employee

Jakob Sørensen

Senior Test Specialist

“Jeg har haft et projektgennemgangsmøde med rådgiverne fra Selvbygger+ før opstart af renovering i min lejlighed i KBH. Det har hjulpet mig meget ift. hvilke materialer jeg kunne bruge og hvilke krav og udfordringer der er ifm. renovering af mit badeværelse. Jeg vil til enhver tid anbefale et projektgennemgangsmøde på platformen, for at komme godt i gang.”

Employee

Dennis Hørmann

Fundraiser

“At være selvbygger kræver noget… En manglende styring af byggeprocessen gjorde vores byggeforløb forsinket og desværre med klassiske fejl. Med bedre styringsværktøjer ift. kontrakter og tidsplan, byggebudget og rådgivning fra professionelle kunne det sikkert være undgået.”

Employee

Christine Poulsen

Folkeskolelærer

“Vi gik ind til byggeprocessen med optimistisk tilgang som førstegangskøbere og troede på at professionelle håndværkere kunne levere kvalitet til tiden. Både kvalitet og afleveringstidspunktet skred flere gange, og det endte i en stressende periode før vi kunne flytte ind i vores bolig. Her kunne vi med fordel have gjort brug af et værktøj som Selvbygger+ for at styre processen og sikre os juridisk.”

Employee

Steen Steffensen

Kundedirektør

“Den oprindelige plan var, at jeg ville have totalrenoveret køkken-alrum og stue. Jeg fik hentet et par tilbud hjem på den samlede opgave. De modtagne tilbud virkede på mig, som ikke er håndværker, meget dyre. Efterfølgende fik jeg hjælp til selv at lave en tidsplan. Med den plan i hånden hyrede vi selv håndværkerne ind og fik på den måde udført langt mere for det samme beløb og renoveringen blev færdig til tiden.”